Honlapok

artizán kicsi 2

Webshop - Napos Oldal Program

Bio Artizán Pékség

Az Artizán Pékség Budapest egyik kiemelkedő pékségei közé tartozik, ami méltán nagy népszerűségnek örvend. Ezért is volt szükségük nekik is, hogy bevezessék a kiszállítási szolgáltatásokat, a COVID kihívásaira reagálva.

Esemény jegyárusító oldala

Borvacsora

A Borvacsora.hu oldalt egy 2020, novemberében megtartandó eseményre készítettük. A honlap fő funkciója az esemény bemutatása, valamint a jegyek árusítása volt.

borvacsora kicsi
bambusz világ kicsi

Webshop

Bambusz Világ

A Bambusz Világ egy bambusz termoszokat áruló egytermékes webshop. Az üzlet elkészítésekor fontos szempont volt, hogy a későbbiekben további termékekkel bővíthető legyen az oldal. 

Bemutatkozó oldal

Rotter Kert

A Rotter Kert projektnél egy most induló kertészeti vállalkozás számára készítettünk bemutatkozó honlapot, ahol a fő szempont a szolgáltatások bemutatása és a kapcsolatfelvételi lehetőség megteremtése volt.

rotterkert kicsi
vilagoshaz_referencia vágott 2

Bemutatkozó oldal

Világosház kft.

A Világosház Kft.  egy villanyszerelő vállalkozás, akiknek egy egyszerű egy oldalas honlapra volt szükségük, ahol be tudják mutatni a vállalkozásuk és új ügyfeleket érhetnek el. Mivel egy már régóta létező vállalkozásként kerestek meg, ezért nagyon fontos volt, hogy a kialakult arculatot a honlap is tükrözze.

Bemutatkozó oldal

Önjáró vállalkozás

Tamás számára egy bemutatkozó oldal létrehozása volt a cél, ahol meg tudja hirdetni kis- és középvállalkozások számára hirdetett marketing és stratégiai konzultációs alkalmait. A munka során figyelembe vettük, hogy az oldalon a potenciális érdeklődők számára hasznos tartalmakkal tudjon szolgálni , így létrehoztunk számára egy felületet, amin keresztül e-mail feliratkozókat tud gyűjteni.

onjaro-vallalkozas referencia kicsi
babka kicsi

Webshop - Napos Oldal Program

Babka Budapest - Deli pop-up csemegebolt

A Babka Budapesttel szintén a korona vírus alatt kezdtük el a közös munkát azzal a céllal, hogy egy az étterem területén létrehozott csemegeboltnak teremtsük meg a kiszállítás lehetőségét.

Az oldal elstartolása óta a megrendelések folyamatosan érkeznek hozzájuk. A sikeres együttműködést jelzi, hogy később a kiszállítási palettát is bővíthettük, így már nem csak kiszállításra, de helyi átvételre is van lehetőség.

Webshop - Napos Oldal Program

Hegyvidéki Ízlelő Étterem

Az Ízlelő Étterem a nehéz helyzetben lévő embereknek nyújt segítséget, és örömmel segítettünk mi is elindítani a kiszállítási szolgáltatásaikat, és így 2020 április 14. óta már tőlük is lehet rendelni finomságokat.

izlelő kicsi
karanténkantin kicsi

Bemutatkozó oldal - Napos Oldal Program

Karantén kantin szakácskönyv

A Karantén Kantin Szakácskönyv egy jótékonysági kezdeményezés Mautner Zsófitól, melyben kórházi dolgozók számára juttatunk el szeretetcsomagokat a járvány nehéz időszkaban.

Bemutatkozó oldal - Napos Oldal Program

Tisza-tavi toplista

A Tisza-tavi toplistát a Napos Oldal Program keretein belül hoztuk létre. A projekt keretein belül egy a Tisza-tó látnivalóit bemutató ingyenes kiadvány honlapját alkottuk meg a Karantén Kantin csapatával.

tiszatavi toplista kicsi
getyourstyle referencia kicsi

Bemutatkozó oldal

Get Your Style

Viki számára a stílus- és színtanácsadó szolgáltatásának bemutatásához készítettünk bemutatkozó oldalt.

Webshop

Wooden Lab

A Wooden Lab egy induló telefon és divatkiegészítőket áruló webshop. A fő cél a projektnél az volt, hogy amellett, hogy az oldal képes legyen 100%-osan kiszolgálni a vásárlók igényeit, egy környezettudatos divatmárkaként tudja pozicionálni magát. Az bolt fő koncepciója, hogy minden eladott termék után elültetnek egy fát egy egyesületen keresztül.

woodenlab referenciaoldal vágott 1
best kicsi

Egyedi honlap

Best kft

A Best Kft. számára régi, elavult honlapjukat újítottuk fel. Mivel a cég egyaránt fókuszál képzésekre valamint animátor közvetítésre, így számukra 2 oldalt hoztunk létre, ami ennek ellenére egymással összhangban van.

Grafikai munkák