ISMERD MEG A

HELLO WEBSHOP ALÁNLATOT

Könnyen kezelhető, modern, stílusos webáruházat szeretnél?

miben tudunk segíteni?

Modern webshopokat készítünk

Az általunk készített webshopok a legmodernebb megoldásokkal és kiegészítőkkel segítenek, hogy a legtöbb terméket tudd eladni.

Egyszerű kezelés és rendelés teljesítés

Úgy alakítjuk ki számodra a webshopodat, hogy azt könnyedén tudd kezelni, és emellett az adminisztrációs feladatok se jelentsenek nagy terhet.

Néhány terméktől a teljes áruházig

Választékodhoz igazítjuk a webshopodat, és akár kevés termékkel, akár széles választékkal működsz, áruházadat az igényeidre szabjuk.

Ők minket választottak

Te leszel a következő?

Wooden Lab

wooden lab pici

Artizán

artizán pici

Bambusz Világ

bambusz világ pici

Világosház Kft.

vilagoshaz_referencia vágott 5

Get Your Style

getyourstyle-kicsi

Önjáró vállalkozás

onjaro-vallalkozas-kicsi

Ismerd meg csomagjainkat

Nano webshop

1 termékes webshop
150 000 Ft-tól Egyszeri díj
 • Egyszerű szöveges logó készítése igény esetén
 • Egyedi, személyre szabott webdesign
 • Mobilbarát megjelenés
 • Terméket bemutató Landing Page
 • GDPR
 • Biztonsági beállítások
 • Szállítási módok beállítása
 • Alap fizetési módok beállítása (átutalás, utánvét, paypal)
 • Automatikus számlázás beállítása (Billingo vagy számlázz.hu)
 • Termék támogató (videós oktatóanyag a honlap további használatához)

Mini webshop

Maximum 20 termékig
250 000 Ft-tól Egyszeri díj
 • Minden, amit a nano csomag tartalmaz
 • Kategória oldalak
 • Csomagajánlatok
 • Blog
 • Kosárelhagyási automatika beállítása
 • Variálható szállítási költségek (pl.: 10 000 Ft feletti ingyenes szállítás)
 • Fizetési módok beállítása (Átutalás, Utánvét, PayPal, Barion bankkártyás utalás)
Népszerű

Maxi webshop

20 termék fölött
350 000 Ft-tól Egyszeri díj
 • Minden, amit a Mini csomag tartalmaz
 • Kuponrendszer kialakítása
 • Variálható termékek (pl.: szín, méret)
 • Szűrési lehetőségek

Átadás utáni szolgáltatások

MINŐSÉG

30 napos teljeskörű garancia

A honlap átadását követően 30 napig valamennyi felmerülő hibát azonnal kijavítunk.

RUGALMASSÁG

Videó oktatások az oldal használatáról

Videó anyagokkal segítjük, hogy te is könnyedén tudd módosítani a honlap szövegezését.

BIZTONSÁG

Fél év ingyenes üzemeltetés

Amennyiben legalább egy évig nálunk üzemelteted a honlapod, az első hat hónap díját elengedjük neked. 

Hogyan dolgozunk együtt?

1. Ismerd meg a Hello Webshopot

Az ajánlatot és a benne rejlő lehetőségeket ezen a honlapon megismered, kiválasztod a számodra legmegfelelőbb megoldásokat.

2. Küldd el az igényeidet a jelentkezési lapon

A lenti gombra kattintva elküldheted nekünk az elképzeléseidet.

3. Közösen véglegesítjük az elképzeléseidet

Miután elküldted az elképzeléseidet felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket.

4. Elintézzük a szükséges papírmunkát

A munkát a szerződés aláírása és az 50% előleg kifizetése után azonnal el is kezdjük.

5. Eljuttatod hozzánk az oldalad tartalmát

A honlapod szövegezését a javaslataink alapján elkészíted, és a képekkel együtt mi beépítjük az új oldalba. 

6. Elkészítjük a honlapodat

Közös megbeszélések alapján véglegesítjük a honlapodat, hogy teljesen megfeleljen az elképzeléseidnek.

7. Lezárjuk a projektet

Utolsó lépésként a munka befejezésével kifizeted a végszámlát, amivel elindul a 30 napos garancia. Mi a rendelkezésedre bocsátjuk az oktatási anyagokat, hogy megfelelően tudd használni az oldaladat. 

Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttük számodra azokat a kérdéseket, amiket a leggyakrabban feltesznek nekünk, és röviden megválaszoltuk őket számodra. Amennyiben továbbra is van nyitott kérdésed, amit feltennél nekünk, akkor  keress minket bizalommal telefonon, e-mailen vagy akár a kis chatbotunkon  keresztül. 

A webshop ajánlatainkat direkt úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő oldalt.

Amennyiben olyan funkciót is szeretnél az oldaladba, ami a csomagban nem szerepel azt megrendeléskor jelezd felénk, és annak a figyelembe vételével készítjük el számodra az árajánlatot.

Amennyiben szükséged van segítségre, hogy pontosan milyen honlapra is van szükséged, abban az esetben ezt jelezd felénk, és egy egyórás teljesen ingyenes konzultáció keretein belül segítünk neked eldönteni, hogy mire is van szükséged. A konzultáción való részvétel teljesen díjtalan és semmilyen kötelezettséggel nem jár, úgyhogy ne habozz! 🙂 

Az oldal végeleges átadása attól függ, hogy mennyire összetett webshopot rendeltél meg. 

Az igényeidtől függően 2-3 hónapon belül adjuk át neked a végleges oldalad.

Mivel manapság az emberek többsége telefonon szokott böngészni ezért nagyon fontos, hogy az oldalak minden eszközön jól nézzenek ki.

Sok olyan vállalkozás keres meg minket, akiknek még nincs kialakult arculatuk. Ebben az esetben az oldal lesz az első mérföldkő ebben a folyamatban. 

Segítünk számodra megtalálni a leginkább megfelelő színeket és betűtípusokat, valamint igény esetén készítünk neked egy szöveges logót is. Ezek mindegyikét átadjuk neked a munka befejeztével, hogy bármikor könnyedén felhasználhasd őket.

Tudjuk, hogy milyen fontos, hogy minden megjelenési helyen azonos legyen egy cég arculata, éppen ezért az oldal elkészítése során odafigyelünk arra, hogy mindenben illeszkedjen a már kialakult stílushoz. Ehhez tőled csak annyit kérünk, hogy az általad használt színeket és betűtípusokat, valamint bármilyen egyéb arculati elemet, amit viszont szeretnél látni a honlapon a projekt megkezdése előtt juttasd el hozzánk

A honlap szövegezéséért megegyezés szerint vagy te, vagy mi vagyunk a felelősek. 

Amennyiben az oldaladra egyedi képeket szeretnél feltenni azokat is neked kell eljuttatnod hozzánk. Ha nincs ilyen képed jó minőségű stock fotókat tudunk használni az oldaladhoz.

Az oldalad karbantartásához videós oktatóanyagokat biztosítunk, aminek a segítségével az apróbb változtatásokat könnyedén el fogod tudni végezni te magad is.

Amennyiben valami olyasmit szeretnél változtatni, amit te nem tudsz már megoldani, vagy új funkciókkal szeretnéd bővíteni az oldalad, akkor keress minket bátran, és megvizsgáljuk, hogy milyen lehetőségek vannak.

Ha érdekel az ajánlat kattints valamelyik “érdekel az ajánlat” gombra. Ez átnavigál téged egy űrlaphoz, aminek a kitöltésével eljuttatod hozzánk az igényeidet. Ezután felvesszük veled a kapcsolatot e-mailen, hogy pontosítani tudjuk az elképzeléseidet. 

A jelentkezési lap kitöltése nem kötelez semmire, ha az egyeztetés után úgy döntesz mégsem szeretnél velünk dolgozni azt e-mailben jelezheted felénk.

Az űrlap elküldése a megadott elérhetőségeid egyikén felvesszük veled a kapcsolatot, és egy találkozót szervezünk veled, ahol meg tudjuk beszélni a részleteket az oldaladdal kapcsolatban. Ez a találkozó lehet személyes, vagy telefon, vagy akár Skypeon is megtarthatjuk, ahogy számodra kényelmes.

Az elképzeléseket egy találkozó keretein belül véglegesítjük, amely lehet személyes, telefonos vagy Skypeon keresztül is akár. Ebben a beszélgetésben a te elképzeléseidre vagyunk kíváncsiak, hogy mit álmodtál bele az új honlapodba. Ez a megbeszélés az elképzeléseidtől függően fél vagy egy órát fognak igénybe venni.

A fizetésre kétféle megoldást tudunk biztosítani.

 1. Készpénzes kifizetésre is van lehetőség, de a számlázás elektronikusan fog megtörténni a kifizetés napján.
 2. Valamint átutalásos fizetés a másik lehetőség, ahol a számla kiállítását követően 8 napon belül kell kifizetni a számla ellenértékét.

A Hello Webshop ajánlatunk csak részletfizetéssel elérhető. A munka megkezdése előtt meg kell érkeznie az 50% előlegnek. A projekt befejeztével, kell kiállítjuk a végszámlát az összeg második feléről. A hozzáférést a teljes összeg kifizetése után adjuk át. 

Természetesen minden munkánk után számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád a megadott email címedre.

A kiállított számláknak a fizetési módtól függően vagy azonnali (készpénzes számla) vagy pedig 8 napos (átutalásos számla) a határideje.

Mi nem állítunk ki ÁFA-s számlát, ezért ezt a költséget az év végén az adódból nem fogod tudni levonni. Viszont mivel mi ebbe a speciális adózási kategóriába tartozunk, ezért az árainkat is jelentősen alacsonyabban tudjuk tartani, mintha az ÁFA-t is bele kellene vennünk.

Természetesen minden általunk elkészített oldalra garanciát vállalunk. Az átadást követően automatikusan elindul egy 30 napos garanciaidőszak, ami alatt valamennyi esetlegesen felmerülő hibát díjmentesen kijavítunk.

A 30 nap elteltével van lehetőséged csatlakozni az üzemeltetési szolgáltatásunkhoz, ami minden esetben egy évre szól, viszont ennek az első 6 havi díját elengedjük számodra, így féláron juthatsz hozzá.

A 30 napos garancia lejárta után lehetőséged nyílik arra, hogy ránk bízd a honlapod üzemeltetését. Több csomagot is ajánlunk nektek, amiknek a leírását itt megtalálod. Amennyiben a garancia lejárta után megkötöd velünk az üzemeltetési szerződést, mi az első félév havidíját elengedjük neked.

További kérdésed van?

Küldd el kérdésed

Küldj egy gyors üzenetet és megválaszoljuk a kérdéseidet.

Kérj visszahívást

Kérj visszahívást, és két napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.