ISMERD MEG A

HELLO HONLAP AJÁNLATOT

Elkészítjük számodra a személyre szabott honlapodat

mire számíthatsz?

Szolgáltatásaid bemutatása

Mutasd be szolgáltatásaidat egy áttekinthető honlapon. Fontos számunkra, hogy a honlapod ne csak a látogatóknak nyújtson felhasználói élményt, de a számodra is könnyen kezelhető legyen.

Arculatodhoz igazított reszponzív oldal

Minden vállalkozás más és más. Éppen ezért nincs két egyforma honlap sem. Lehetsz akár most induló vállalkozás, vagy egy évek óta sikeresen üzemelő cég a honlapodat az arculatodhoz igazítjuk.

Mivel az ügyfeleid jelentős része a mobilján fogja megnézni a honlapod fontos, hogy az oldalad minden eszközön megfelelően nézzen ki.

Jó kommunkiáció

Ahhoz, hogy az oldalad 100%-osan kielégítse az igényeidet és garantáltan olyan legyen a végén, mint amilyennek te szeretnéd elengedhetetlen a jó kommunikáció. Éppen ezért munkánk során rendszeresen tájékoztatunk az oldalad állapotáról és te is jelezheted felénk észrevételeidet.

Ők minket választottak

Te leszel a következő?

VILÁGOSHÁZ KFT.

vilagoshaz_referencia vágott 5

GET YOUR STYLE

getyourstyle-kicsi

ÖNJÁRÓ VÁLLALKOZÁS

onjaro-vallalkozas-kicsi

Világosház Kft.

vilagoshaz_referencia vágott 5

Get Your Style

getyourstyle-kicsi

Önjáró vállalkozás

onjaro-vallalkozas-kicsi

Ismerd meg csomagjainkat

Nano honlap

100 000 Ft-tól Egyszeri díj
 • Egyszerű szöveges logó készítése igény esetén
 • Személyre szabott webdesign sablonból
 • Mobilbarát megjelenés
 • Maximum 5 oldal megépítése
 • GDPR
 • Biztonsági beállítások
 • Termék támogató (videós oktatóanyag a honlap további használatához)

Mini honlap

160 000 Ft-tól Egyszeri díj
 • Minden, amit a nano csomag tartalmaz
 • Egyedi, személyre szabott design
 • Maximum 6 oldal megépítése
 • Tartalom feltöltés
 • Blog
 • Hírlevél feliratkozási űrlap
Népszerű

Maxi webshop

200 000 Ft-tól Egyszeri díj
 • Minden, amit a Standard csomag tartalmaz
 • Maximum 12 oldal megépítése
 • Hírlevélrendszer elkészítése (MailChimp)

Átadás utáni szolgáltatások

MINŐSÉG

30 napos teljeskörű garancia

A honlap átadását követően 30 napig valamennyi felmerülő hibát azonnal kijavítunk számotokra.

RUGALMASSÁG

Videó oktatások az oldal használatáról

Videó anyagokkal segítjük, hogy ti is tudjátok módosítani a honlap szövegezését.

BIZTONSÁG

Fél év ingyenes üzemeltetés

Amennyiben legalább egy évig nálunk üzemelteted a honlapod, az első hat hónap díját elengedjük neked. 

Hogyan dolgozunk együtt?

1. Ismerd meg a Hello Honlapot

Az ajánlatot és a benne rejlő lehetőségeket ezen a honlapon megismered, kiválasztod a számodra legmegfelelőbb megoldásokat.

2. Küldd el az igényeidet a jelentkezési lapon

A lenti gombra kattintva elküldheted nekünk az elképzeléseidet.

3. Közösen véglegesítjük az elképzeléseidet

Miután elküldted az elképzeléseidet felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket.

4. Elintézzük a szükséges papírmunkát

A munkát a szerződés aláírása és az 50% előleg kifizetése után azonnal el is kezdjük.

5. Eljuttatod hozzánk az oldalad tartalmát

A honlapod szövegezését a javaslataink alapján elkészíted, és a képekkel együtt mi beépítjük az új oldalba. 

6. Elkészítjük a honlapodat

Közös megbeszélések alapján véglegesítjük a honlapodat, hogy teljesen megfeleljen az elképzeléseidnek.

7. Lezárjuk a projektet

Utolsó lépésként a munka befejezésével kifizeted a végszámlát, amivel elindul a 30 napos garancia. Mi a rendelkezésedre bocsátjuk az oktatási anyagokat, hogy megfelelően tudd használni az oldaladat. 

Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttük számodra azokat a kérdéseket, amiket a leggyakrabban feltesznek nekünk, és röviden megválaszoltuk őket számodra. Amennyiben továbbra is van nyitott kérdésed, amit feltennél nekünk, akkor keress minket bizalommal telefonon, e-mailen vagy akár a chatbotunkon  keresztül. 

A Hello Honlap ajánlatot kifejezetten olyan vállalkozások számára állítottuk össze, akiknek egy igényes és egyszerű bemutatkozó oldalra van szükségük. Amennyiben neked is fontos, hogy a honlapod segítségével az érdeklődőid megismerjék azt, hogy mivel foglalkozol, és miért érdemes téged választani, abban az esetben a Hello Honlapot neked találtuk ki.

Ha ennél többre van szükséged, akkor is vedd fel velünk bátran a kapcsolatot, egy egyedi ajánlat keretében a plusz igényeidet is szívesen kielégítjük

Amennyiben úgy érzed segítség kellene, hogy tudd pontosan milyen honlapot szeretnél, abban az esetben ezt jelezd felénk, és egy egyórás teljesen ingyenes konzultáció keretein belül segítünk neked eldönteni, hogy mire is van szükséged. A konzultáción való részvétel teljesen díjtalan és semmilyen kötelezettséggel nem jár, úgyhogy ne habozz! 🙂 

 

Tudjuk, hogy fontos, hogy minél hamarabb használni tudd az oldalad, ezért a szerződés megkötése után az előleg megérkezésétől számítva 2 héten belül elkészítjük az oldalad.

Mivel manapság az emberek többsége telefonon szokott böngészni ezért nagyon fontos, hogy az oldalak minden eszközön jól nézzenek ki. A reszponzív weboldal alkalmazkodik a felhasználó eszközéhez, így jól néz ki, attól függetlenül, hogy számítógépről, tabletről, vagy telefonról nézi meg.

Sok olyan vállalkozás keres meg minket, akiknek még nincs kialakult arculatuk. Ebben az esetben az oldal lesz az első mérföldkő ebben a folyamatban. 

Segítünk számodra megtalálni a leginkább megfelelő színeket és betűtípusokat, valamint igény esetén készítünk neked egy szöveges logót is. Ezek mindegyikét átadjuk neked a munka befejeztével, hogy bármikor könnyedén felhasználhasd őket.

Tudjuk, hogy milyen fontos, hogy minden megjelenési helyen azonos legyen egy cég arculata, éppen ezért az oldal elkészítése során odafigyelünk arra, hogy mindenben illeszkedjen a már kialakult stílushoz. Ehhez tőled csak annyit kérünk, hogy az általad használt színeket és betűtípusokat, valamint bármilyen egyéb arculati elemet, amit viszont szeretnél látni a honlapon a projekt megkezdése előtt juttasd el hozzánk

Az oldalad karbantartásához videós oktatóanyagokat biztosítunk, aminek a segítségével az apróbb változtatásokat könnyedén el fogod tudni végezni te magad is.

Amennyiben valami olyasmit szeretnél változtatni, amit te nem tudsz már megoldani, vagy új funkciókkal szeretnéd bővíteni az oldalad, akkor keress minket bátran, és megvizsgáljuk, hogy milyen lehetőségek vannak.

Az elképzeléseket egy találkozó keretein belül véglegesítjük, amely lehet személyes, telefonos vagy Skypeon keresztül is akár. Ebben a beszélgetésben a te elképzeléseidre vagyunk kíváncsiak, hogy mit álmodtál bele az új honlapodba. Ez a megbeszélés az elképzeléseidtől függően fél vagy egy órát fognak igénybe venni.

Ahhoz, hogy ilyen gyorsan el tudjuk készíteni az oldalad a megjelenő szövegeket neked kell megírnod. Erre azért is van szükség, mivel te ismered a legjobban a célpiacodat, te tudod a legjobban, hogy mit szeretnének tudni a vállalkozásodról. 

Amennyiben az oldaladra egyedi képeket szeretnél feltenni azokat is neked kell eljuttatnod hozzánk. Ha nincs ilyen képed jó minőségű stock fotókat tudunk használni az oldaladhoz.

Ha érdekel az ajánlat kattints valamelyik “érdekel az ajánlat” gombra. Ez átnavigál téged egy űrlaphoz, aminek a kitöltésével eljuttatod hozzánk az igényeidet. Ezután felvesszük veled a kapcsolatot e-mailen, vagy telefonon hogy pontosítani tudjuk az elképzeléseidet. 

A jelentkezési lap kitöltése nem kötelez semmire, ha az egyeztetés után úgy döntesz mégsem szeretnél velünk dolgozni azt e-mailben jelezheted felénk.

Az űrlap elküldése a megadott elérhetőségeid egyikén felvesszük veled a kapcsolatot, és egy találkozót szervezünk veled, ahol meg tudjuk beszélni a részleteket az oldaladdal kapcsolatban. Ez a találkozó lehet személyes, vagy telefon, vagy akár Skypeon is megtarthatjuk, ahogy számodra kényelmes.

A fizetésre kétféle megoldást tudunk biztosítani.

 1. Készpénzes kifizetés, ahol a számlázás elektronikusan történik a kifizetés napján.
 2. Valamint átutalásos fizetés, ahol a számla kiállítását követően 8 napon belül kell kifizetni a számla ellenértékét.

A Hello Honlap ajánlatunk csak részletfizetéssel elérhető. A munka megkezdése előtt meg kell érkeznie az 50% előlegnek. A projekt befejeztével, kell kiállítjuk a végszámlát az összeg második feléről. A hozzáférést a teljes összeg kifizetése után adjuk át. 

Természetesen minden munkánk után számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád a megadott email címedre.

A kiállított számláknak a fizetési módtól függően vagy azonnali (készpénzes számla) vagy pedig 8 napos (átutalásos számla) a határideje.

Mi nem állítunk ki ÁFA-s számlát, ezért ezt a költséget az év végén az adódból nem fogod tudni levonni. Viszont mivel mi ebbe a speciális adózási kategóriába tartozunk, ezért az árainkat is jelentősen alacsonyabban tudjuk tartani, mintha az ÁFA-t is bele kellene vennünk.

Természetesen minden általunk elkészített oldalra garanciát vállalunk. Az átadást követően automatikusan elindul egy 30 napos garanciaidőszak, ami alatt valamennyi esetlegesen felmerülő hibát díjmentesen kijavítunk.

A 30 nap elteltével van lehetőséged csatlakozni az üzemeltetési szolgáltatásunkhoz, ami minden esetben egy évre szól, viszont ennek az első 6 havi díját elengedjük számodra, amennyiben a Hello Honlapot választod.

A 30 napos garancia lejárta után lehetőséged nyílik arra, hogy ránk bízd a honlapod üzemeltetését. Több csomagot is ajánlunk nektek, amiknek a leírását itt megtalálod. Amennyiben a garancia lejárta után megkötöd velünk az üzemeltetési szerződést, mi az első félév havidíját elengedjük neked.

További kérdésed van?

Küldd el kérdésed

Küldj egy gyors üzenetet és megválaszoljuk a kérdéseidet.

Kérj visszahívást

Kérj visszahívást, és két napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.