CHATELJ LÁTOGATÓIDDAL BÁRMIKOR

Látogatóid azonnal feltehetik neked a kérdésüket, miközben az oldaladat olvassák.

miben tudunk segíteni?

Élőchat beállítása

Lehetővé tesszük, hogy az emberek a honlapodon kérdéseket tehessenek fel, beszélgetést kezdeményezzenek veled facebookon keresztül. Mindamellett, hogy személyes kapcsolatot tudsz így létesíteni az érdeklődőiddel, létrehozunk számodra egy menüt is, ahol a legfontosabb kérdéseket automatikusan megválaszolhatod, ezzel időt szabadítva fel magadnak.

Feliratkozók gyűjtése

Szeretnél kupon akciót adni a vásárlóidnak, esetleg egy PDF kiküldésével támogatnád a tanfolyamodra való jelentkezéseket? Megépítjük neked a chatbot automatikádat, amin keresztül ezt könnyedén megteheted. Az automatika gyorsítani tudja az eladási folyamatot, hasznos információt gyűjthetsz be az érdeklődőktől és akár személyre szabott ajánlatot adhatsz a vásárlóidnak. Mindemellett pedig később is könnyedén elérheted őket így jövőbeli vevőket is szerezhetsz vállalkozásodnak.

Hirdetés közvetlenül Chatbot feliratkozásra

A Facebook előnyben részesíti azokat a hirdetéseket, amik nem viszik ki a felhasználókat a Facebook rendszerén kívülre, egy Landing Page-re. Így első lépésként remek megoldást tud erre nyújtani, ha az emberek a hirdetésekből közvetlenül a chatbotodra iratkoznak fel. Ezután pedig könnyedén és olcsón tudod őket újból elérni az ajánlataiddal.

Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttük számodra azokat a kérdéseket, amiket a leggyakrabban feltesznek nekünk, és röviden megválaszoltuk őket számodra. Amennyiben továbbra is van nyitott kérdésed, amit feltennél nekünk, akkor kattint a Kapcsolatfelvétel gombra, és keress minket bizalommal telefonon, e-mailen vagy akár a kis chatbotunkon  keresztül. 

Az, hogy egy vállalkozásnak milyen chatbotra van a leginkább szüksége nagyban függ a vállalkozás profiljától. Amit mi mindenkinek ajánlani tudunk az a élőchat bevezetése, hiszen azt tapasztaljuk, hogy az minden vállalkozásban nagy segítséget tud nyújtani.

A feliratkozók gyűjtését támogató szolgáltatásunk azoknak a vállalkozásoknak jelenthet segítséget, akik új közönséget akarnak elérni, és megtartani, akiknek a későbbiek során is kiküldhetik az ajánlataikat.

Az elkészítési idő a megrendelt chatbot összetettségétől változhat. Ettől függően 1-2 héten belül átadjuk a munkát.

Ha érdekel az ajánlat kattints valamelyik “érdekel az ajánlat” gombra. Ez átnavigál téged egy űrlaphoz, aminek a kitöltésével eljuttatod hozzánk az igényeidet. Ezután felvesszük veled a kapcsolatot e-mailen, hogy pontosítani tudjuk az elképzeléseidet. 

A munkát a az 50% előleg megérkezésével kezdjük el.

A munkánkat átutalással tudod kifizetni, amit a számla kiállítását követően 8 napon belül kell rendezni. 

A munkát az 50% előleg megérkezésével kezdjük el.

Természetesen minden munkánk után számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád a megadott email címedre.

A kiállított számláknak  8 napos (átutalásos számla) a határideje.

Az átadást követően automatikusan elindul egy 30 napos garanciaidőszak, ami alatt valamennyi esetlegesen felmerülő hibát díjmentesen kijavítunk. 

 

Amennyiben nem vagy biztos a dolgodban küldj nekünk egy emailt a lenti űrlap segítségével és tedd fel a kérdéseidet.

Ahhoz, hogy ilyen gyorsan el tudjuk készíteni a chatbotod a megjelenő szövegeket, valamint a kiküldendő kuponokat/pdf-eket  neked kell elkészítened.  

Az űrlap elküldése után pár munkanapon belül kiküldjük számodra az árajánlatot, valamint kiállítjuk az 50% előlegről a számlát. Amennyiben még kérdésünk lenne e-mailen felvesszük veled a kapcsolatot. Az előleg beérkezése után nekiállunk a munkának és maximum 2 héten belül átadjuk a chatbotot.

A munka megkezdése előtt meg kell érkeznie az 50% előlegnek. A projekt befejeztével, kiállítjuk a végszámlát az összeg második feléről. A hozzáférést a teljes összeg kifizetése után adjuk át. 

Mi nem állítunk ki ÁFA-s számlát, ezért ezt a költséget az év végén az adódból nem fogod tudni levonni. Viszont mivel mi ebbe a speciális adózási kategóriába tartozunk, ezért az árainkat is jelentősen alacsonyabban tudjuk tartani, mintha az ÁFA-t is bele kellene vennünk.

További kérdésed van?

Küldd el kérdésed

Küldj egy gyors üzenetet és megválaszoljuk a kérdéseidet.

Kérj visszahívást

Kérj visszahívást, és két napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.