Áraink

Az itt feltűntetett árak tájékoztató jellegűek. Minden megrendelés esetén egyedi árajánlatot készítünk, ami teljesen ingyenes a számotokra.

70 000 - 150 000 Ft

A Hello Honlap csomaggal egy igényes bemutatkozó oldalt készítünk vállalkozásodnak, ahol látogatóid könnyedén megismerhetnek téged, a termékeidet vagy szolgáltatásaidat.

Csomag bemutatkozó oldalaknak

Hello honlap

Mit tartalmaz a Hello Honlap csomag:

  • Reszponzív megjelenés
  • Igényes személyre szabott megjelenés
  • 1-6 aloldal az általad meghatározott tartalmakkal

Csomag Online Értékesítéshez

Hello Webshop

Ha úgy érzed a Hello Honlap neked már nem elég, és szeretnél az interneten keresztül is értékesíteni.

Mit tartalmaz a Hello Webshop csopmag:

  • Egyszerűen használható webáruház rendszer
  • Sokféle fizetési lehetőség
  • Megfelelés valamennyi jogszabályi előírásnak

150 000 - 300 000 Ft

Ha szeretnéd a vállalkozásod bemutatása mellett a honlapodat értékesítésre is használni, akkor a Hello Webshop csomagra van szükséged, ahol egy könnyen kezelhető és hatékonyan működő webáruházat hozunk létre számodra.

Gyakran ismételt kérdések

Pontos árat csak az igényfelmérést követően tudunk mondani. A csomagokban feltűntetett árakat befolyásolhatja sok minden, mint például az oldalak vagy a termékek száma. A pontos árért kérj teljesen ingyenes ajánlatot tőlünk.

A honlap elkészítése az igényfelméréstől az átadásig jellemzően 2-5 hetet vesz igénybe, amit befolyásolhat az oldal komplexitása, és a megjeleníteni kívánt tartalmak elérhetősége.

Igen. Amennyiben vállalkozásodnak még nincs kialakult arculata, abban az esetben vállaljuk egy kisarculat kialakítását is, melyről részletesen a megkeresés után tudunk téged tájékoztatni.

Természetesen amennyiben már van meglévő honlapod, csak szeretnél egy “ráncfelvarrást” végezni rajta, abban az esetben is tudunk neked segíteni. Itt szükséges megbeszélni azt, hogy mit szeretnél megtartani a régi honlapodból, és mi az amin változtatni akarsz a jövőben.

Továbbra sem vagy biztos?

Ha további kérdéseid vannak a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk bizalommal az oldal jobb alsó sarkán található chatboton keresztül, és megválaszoljuk a kérdéseidet.