Hogyan tudunk 50 000 Ft-ért honlapot készíteni neked?

Éppen aktuális kampányunk részeként, hogyha szeretnél a vállalkozásodnak egy új bemutatkozó weboldalt, akkor azt mi most 50 000 Ft-ért elkészítjük neked. Többen is kérdeztétek, és talán benned is felmerülhet az a gondolat, hogy „Hogy tudunk ennyire olcsón megcsinálni egy honlapot?”. Vajon ez az alacsony ár a minőség rovására megy?

Az gyors válaszunk erre az, hogy nem. Számunkra a legfontosabb tényező a munkánk során, hogy titeket segítsünk, és elégedettek legyetek a végeredménnyel, így a minőségből sosem adunk lejjebb.

De akkor mégis hogyan?

Amikor elkezdtünk a jelenlegi kampányunkat tervezni, pontosan tudtuk, hogy mi a célunk:

Elérhetővé akarjuk tenni a magyarországi kisvállalkozások számára is azt, hogy minőségi honlap segítségével mutathassák be a vállalkozásukat az ügyfeleiknek.

Az igényeid megértése

Fontos észben tartani, hogy ez az ajánlat NEM SZÓL MINDENKINEK. Kimondottan azoknak a vállalkozásoknak készítettük, akiknek egy bemutatkozó oldalra van szükségük, ezek főként szolgáltató cégek. Az ajánlat elkészítését azzal kezdtük, hogy megkérdeztünk több néhány fős kisvállalkozást arról, milyen dolgok lennének fontosak számukra, hogyha megrendelnének egy új honlapot. Emellett kíváncsiak voltunk, hogy mekkora összeget szánnának arra, hogy elérhetők legyenek az interneten. Végül pedig azt kérdeztük meg, mit gondolnak, mik a legnagyobb akadályai annak, hogy legyen a vállalkozásuknak egy saját honlapjuk.

Pontos célok meghatározása

A beszélgetések után már pontosan tudtuk, hogy mi a feladat, és összeállt egy négyes lista arról, hogy mik a fő céljaink a termékfejlesztés során, amikre megoldásokat kell találnunk:

 1. A honlap teljes éves költsége nem haladhatja meg a 100 000 Ft-ot
 2. Olcsó üzemeltetés mellett kiemelkedő szolgáltatásokat biztosítsunk neked
 3. Az oldalakat úgy alakítjuk ki, hogy segítse az ügyfélszerzést és bemutassa a vállalkozásod értékeit
 4. Lehetőséget kell teremtenünk arra, hogy az új oldalad a vállalkozásod arculatához igazítsuk

Mi lett a végső megoldás?

Ahhoz, hogy valamit ennyire olcsón tudjunk kínálni két dologra fókuszáltunk:

 • Hatékonyság: fontos, hogy nagyon hatékonyak legyünk, és a lehető leggyorsabban tudjuk átadni a kész munkát
 • Rugalmasság: mivel minden vállalkozás teljesen egyedi, ezért odafigyelünk az egyedi igényekre, hogy a legjobb megoldást tudjuk nyújtani

Ezt a munkánk valamennyi területén szem előtt tartottuk. Sok egyéb belső megoldás mellett, amik segítik az árakat alacsonyan tartani a lenti megoldások azok, amik téged is különösen érdekelhetnek:

Megjelenés

Szerettük volna mindenképp megadni azt a lehetőséget, hogy az új oldal a vállalkozásod arculatához legyen igazítva.

 • Egyszerű szöveges logó készítését vállaljuk a számodra. Ez egy bónusz szolgáltatás, amit csak akkor veszel igénybe, ha még nincs bejáratott logója a vállakozásodnak [hatékonyság]
 • Teljesen a vállalkozásod megjelenéséhez igazítjuk az oldalad kinézetét [rugalmasság]

Facebook chatbot

Sokan mondták az interjúk során, hogy a közösségi média oldalakon jelen vannak, ami valóban egy remek lehetőség. Ezt és az új honlapodat kapcsoljuk össze egy chatbot készítésével, ami válaszol a látogatóid leggyakoribb kérdéseire.

 • Tapasztalataink alapján egy egyszerű és hatékony automatikát állítunk be neked [hatékonyság]
 • Megkönnyíti a személyes kapcsolattartást [rugalmasság]

Üzemeltetés, aminek a díját akár teljesen eltörölheted

A kivitelezés után az üzemeltetés alapdíja egy éven keresztül havi 4 000 Ft, amire szükség van ahhoz, hogy a honlapodat el tudjuk készíteni. Ebbe a 4 000 forintos díjba a következő szolgáltatások tartoznak bele:

 • Tárhely biztosítása
 • Heti szintű biztonsági mentés készítése
 • WordPress naprakészen tartása
 • Megjelenések naprakészen tartása
 • Kiegészítők naprakészen tartása
 • Napi biztonsági ellenőrzések
 • Teljesítménymérések
 • Hibajegyek kezelése 1 napon belül

 

Az első évet követően az üzemeltetés díja 8 000 Ft lesz, viszont elérhető annak a lehetősége, hogy ezt akár teljesen eltörölhesd. Amennyiben rajtad keresztül érkezik egy ügyfél, akkor egy havi üzemeltetési költség díját elengedjük neked minden esetben.

Mi a végső matek?

Ahogy azt az elején is leírtuk, nagy célunk volt, hogy a honlapod teljes működtetését éves szinten 100 000 Ft alatt tartsuk.

0 Ft
Honlapkészítési díj
0 Ft
Domain név költsége/év
0 Ft
Üzemeltetési költség/hónap
0 Ft
Üzemeltetési költség/év
0 Ft
Teljes első éves költség

 A második évtől a számok a következőképp változnak:

0 Ft
Üzemeltetési költség/év
0 Ft
Domain név költsége/év
0 Ft
Teljes további éves költség